A veszteségeket követő gyász feldolgozása

Bár a hétköznapokban a gyász fogalmát a halállal azonosítjuk, a valóságban az életünk során minden olyan alkalommal gyászolunk, amikor számunkra fontos embert vagy dolgot veszítünk el: szakítunk, elválunk, elveszítjük a bizalmunkat, reményünket arra, hogy javíthatunk egy viszonyon. A kapcsolat hal meg ilyenkor számunkra érzelmileg, és ezt az érzelmi veszteséget kell a gyásszal feldolgoznunk. Amikor megözvegyültem, nem tudtam, hogy a gyászom összekapcsolódik az összes már feldolgozatlan és még engem érő gyászaimmal. Ma már tudom, ezért segítek azoknak, akik a gyász pókhálójában úgy érzik, nem tudnak továbblépni, beleragadtak valamibe, ami nem engedi, hogy a saját életüket éljék. A gyászról és a feldolgozásról bővebben itt olvashatnak. 


Specialista

A Gyászfeldolgozás Módszer Specialistaként egyéni vagy csoportos program keretében segítem a hozzám fordulókat, élő-személyes vagy online formában. Egy díjmentes előzetes beszélgetést követően közösen döntjük el a formáját és ütemezését a feldolgozásnak. A Gyászfeldolgozás Módszer egy életre szóló eszköz, nem csodaszer és nem is varázslat. A feldolgozatlanul bennünk rekedt gyászok egyenkénti feldolgozására és a feldolgozatlanság megelőzésére használható a mindennapokban.

Jelentkezés a programra: grafogym@mail.com

Bővebb információt itt találnak.

Adatvédelmi tájékoztatómat itt találják.

Tréner és tanácsadó.

A Gyászfeldolgozás Módszer Magyarország folyamatosan képzéseket tart azoknak, akik Specialistaként segítenének a gyászolóknak. A módszer klinikai kutatásokkal igazoltan hatékony program. Trénerként részt veszek az alap és haladó képzések megtartásában, illetve marketingkommunikációs egyéni tanácsadást is adok a Specialisták részére.

Jelentkezés Specialista képzésre: iroda@gyaszfeldolgozasmodszer.hu

Jelentkezés egyéni marketingkommunikációs tanácsadásra: grafogym@gmail.com


Készítsd el weboldaladat ingyen!