MÁSOKTÓL

"Köszönöm ez úton is a hajdani segítséget, sok része beépült a lelki felfogásomba, pszichémbe, és azóta is segíti, a legtöbbször tudat alatt a mindennapi életet, jól kiegészítve az egyéb spirituális felfogásaimat, tartalmaimat."

Ó. P.

"Haragommal éltem sokáig, míg fel nem fedte az igazi nevét: gyász. Mikor egy podcastban hallottam a gyászfeldolgozásról tudatosult bennem, hogy a fájdalom, harag és düh lehet, hogy gyász bennem. Addig eszembe se jutott. Felvettem a kapcsolatot Graf Orsolyával, az egyik legjobb döntésem volt. Mikor elkezdünk együtt dolgozni, nem láttam a fájdalomtól, nem voltam Én. Ahogy haladtunk a gyászfeldolgozással kezdtem érezni pozitívan újra, könnyebb lenni. Teljes szívből köszönöm Orsi. És ajánlom, mert akármerre is vagy az életben, akármennyire is nehéz, lehet könnyebb. 

H. I.

"Máig szeretettel gondolok vissza a kedves szavaidra az ikreink elvesztése után. Akkori levélváltásunk után néhány nappal jött a járvány, és otthon maradtunk a gyászunkkal, de egyre kerestem, hogy hogyan lehetne valahogy feldolgozni a történteket. Még egyszer köszönöm az akkori leveled. Ha nem írod meg, talán lebeszélem magamat egy ekkora munkáról, mondván, hogy nincs erre időm. Felbátorítottál, hogy a gyászra időt és munkát kell szánni, szükség van rá, és fontos. Köszönöm még egyszer!"

U. B.

"Orsi fantasztikus szakember, empátiával, türelemmel, teljes lélekkel fordul feléd, végig segít és támogat, hogy eljuss oda ahová, már nagyon régóta szeretnél megérkezni... Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!" Sz. É.

Készítsd el weboldaladat ingyen!