Gyászfeldolgozás Módszer® Specialisták marketing kommunikációs támogatása a koronavírus idején

2020.05.09

Kedves Specialisták!

A koronavírus járvány idején online marketing kommunikációs támogatás nyújtok a Specialisták számára az alábbi formákban:

- Alapozó tréning az Éves kötelező továbbképzés keretében (nincs külön díja)

A tréning célja, hogy egyeztessük a Központ és a Specialista marketing kommunikációs feladatait, kapcsolatát, tisztázzuk az alapvető fogalmakat, a tájékoztató előadások ajánlásait, a Specialista alapvető marketing kommunikációs eszközeit, a marketing és a kommunikáció különbségeit.

- Csoportos haladó workshop min. 3 - max. 7 fő részére online 2X2 órában (15.000 Ft/4 óra/fő)

A haladó workshop az alapozó tréninget már elvégzett résztvevők számára nyújt gyakorlati támogatást a Facebook események és hirdetések, a saját honlap és az üzleti terv készítésben, a különböző célcsoportok beazonosításban és a célcsoportok elérésében. Ezen felül a workshop a résztvevők által feltett kérdésekre nyújt választ, ad gyakorlati segítséget.

- Egyéni tanácsadás online (9000 Ft/óra)

Az egyéni tanácsadás keretében a jelentkező konkrét tevékenységi területére, és marketing kommunikációs ismereteire építve nyújtok segítséget a továbblépéshez.


Jelentkezni, érdeklődni a grafogym@gmail.com email címen lehet. Az online workshopok és tanácsadások szombati napokon, közösen egyeztetett időpontban vannak.

Szeretettel várlak benneteket! Néha egy jó beszélgetés átlendít a nehézségeken... :-)