Kommunikációs tréning Specialistáknak

2020.02.03

2020. március 28-án tartom Budapesten és 2020. november 7-én Szegeden a következő kommunikációs tréningeket. Ajánlom azoknak, akik már részt vettek korábbi tréningjeimen, és azoknak is, akik még nem. 

Kulturális marketingkommunikációval foglalkozom 15 éve, és biztosíthatlak benneteket arról, hogy a művészektől épp oly távol áll a marketing világa, mint a segítő emberektől. A képzésen nem arról beszélek, hogy hogyan legyetek jó marketingesek, hanem arról, hogy hogyan működik az a kommunikációs tér, amiben élünk, milyen tévhiteink vannak, és miket kell lépésről lépésre végiggondolni és megtenni ahhoz, hogy a Specialisták hálózata Magyarországon egy olyan "védőhálót" nyújtson az embereknek, ami megkímélheti őket a gyász okozta traumában való lezuhanástól.

Amikor én mély gyászban voltam, nagyon hálás lettem volna, ha lett volna egy családtagom vagy barátom, aki azzal áll elém, hogy tud egy módszert, amitől egy kicsit jobb lesz nekem, és tud egy embert, akiben megbízhatok. Senki nem tudott segíteni akkor. Amióta megismertem a Módszert, egy közeli barátom az én javaslatomra megcsinálta, és egy Specialistánknak hála, ma úgy tudja az édesanyjukat elvesztett három gyerekét egyedül nevelni, hogy békesség van a szívében.

Szükség van arra, hogy Ti, Specialisták tudjatok arról, hogy a Központ marketingkommunikációs tevékenysége önmagában nem elég ahhoz, hogy az Ügy mindenkihez eljusson. A Központ pénzügyi lehetőségei és a humánerőforrás kapacitása mentén megtesz minden tőle telhetőt, de nem helyettesítheti azt a személyes bizalmi hálózat kiépítését, aminek a csomópontjait Ti, Specialisták alkotjátok.

A képzésen szó lesz az alábbiakról:
- a Gyászfeldolgozás Módszer Magyarország központ feladatai és vállalásai
- a Központ lehetőségei a Specialisták munkájának támogatására
- a "személyes márka" jelentősége a segítő szakmákban
- a GYM tájékoztató előadás javasolt forgatókönyve
- saját bemutatkozó anyag, digitális névjegy (nagyon egyszerű weboldal) készítésének könnyű és olcsó lehetősége
- nyomdai anyagok beszerzése
- saját egyéb szakmai munkával való koherencia megteremtésének módjai
- a belső motiváció és a saját úton a GYM helye az életemben
- a GYM fizetős módozatának oka és az erről való kommunikáció

A képzés melletti döntés épp olyan, mint amit mi a gyászolótól elvárunk: lássuk be, hogy van felelősségünk a témában, tanuljuk meg a helyes döntéseket a folyamatban, oszlassuk el a tévhiteket, és tegyünk azért, hogy sikeres legyünk. Szeretnélek biztosítani Benneteket arról, hogy szívesen segítek mindenkinek a saját útját e tekintetben egyengeti, de ez egy olyan terület, amihez nincsenek receptek, és nem lehet helyettetek csinálni. Akár a Módszer, ez is egy cselekvésprogramhoz hasonló szemléletmód és logika. Ebbe nyújtok bevezetést a tréningen.