Van, amikor a segítőnek is segíteni kell...

Specialistáknak

Marketing kommunikációs szakemberként művészeti marketinggel és kommunikációval foglalkozom. A művészeknek éppúgy nehéz elfogadni, mint a segítőknek, hogy szükség van énmárka építésre. Azt szoktam mondani, hogy a saját énmárkáját mindenki építi, akkor is, ha tud róla, akkor is ha nem. Ha pedig így van, akkor meg miért ne csináljuk tudatosan?

Tudod, hogy ki ő? És honnan tudod? A jól ismert énmárkák és a Gyászfeldolgozás Módszer Specialista nem sokban különbözik egymástól. Ha érdekel, hogy hogyan kell tudatos énmárkát felépíteni a mai világban, szívesen adok egyéni konzultációra lehetőséget. A saját problémáidra és lehetőségeidre fókuszálva áttekintjük a továbblépés pontjait. Segítek összeszedni a tevékenységed sokféle szálát, megkeresni a prioritásokat, közösen szöveget írni, honlapot tervezni. A tanácsadásom része a személyes énmárkád magjának megtalálása.

"Ilyen szívhez szóló visszajelzést még soha nem kaptam a hivatásommal kapcsolatban, mint ma délelőtt Tőled. Nagyon hálás vagyok érte, életmentő volt nekem ez a megerősítés..."

A Gyászfeldolgozás Módszer Központ éves továbbképzésén együtt a többi Specialistával beszéljük át a legfontosabb marketing és kommunikációs lépéseket, a nélkülözhetetlen online jelenlét minimumát. Tudom, hogy nagyon nehéz időt szakítani arra, hogy foglalkozzunk a civil munkánk és a gyászfeldolgozás programok vitele mellett még a kommunikációval is. De ahhoz, hogy a gyászolók megismerhessenek, megtaláljanak, szükség van megnyilatkozni.

"Nagyon fontos volt, amit a továbbképzésen hallottam. Végre tovább tudtam lépni."

Online foglalás egyéni tanácsadásra

Foglalj időpontot egyéni kommunikációs tanácsadásra. A tanácsadás időpontja hétköznapokon 18.00-20.00 óra között lehet, kérlek, írd meg, hogy mikor lenne számodra alkalmas. Foglalásodat e-mailben igazolom vissza. A tanácsadás díjköteles, 9000 Ft/óra.